De VoorzieningenWijzer

De VoorzieningenWijzer

Zorgverzekering, energiekosten, wel of geen toeslagen... Best lastige dingen. Dat ze geld kosten, is zeker. Maar vaak betaal je te veel. Of blijkt dat je tóch wel die ene toeslag kunt krijgen. Daarom werken we samen met de mensen van De VoorzieningenWijzer. 

De mensen van De VoorzieningenWijzer laten zien hoe je kunt besparen en waar je recht op hebt. En dat doen ze gewoon bij je thuis. Gemiddeld besparen huurders € 500 per jaar na het bezoekje van de mensen van De VoorzieningenWijzer. Dat is toch echt de moeite waard! 

We bieden De VoorzieningenWijzer eerst aan in een aantal wijken verspreid over ons werkgebied. Ben je nog niet benaderd, maar denk je dat je veel aan De VoorzieningenWijzer kunt hebben? Bel ons dan: (0591) 57 01 00. We kijken dan wanneer er iemand van De VoorzieningenWijzer bij jou langs kan komen. 

Je kunt ook zelf een afspraak maken met de mensen van De VoorzieningenWijzer:

  • telefoon: (088) 116 97 97 (op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur)
  • e-mail: contact@devoorzieningenwijzer.nl 

Hoe werkt het?

Een afspraak met iemand van De VoorzieningenWijzer kost je hooguit een kop koffie voor de expert die bij je op bezoek komt. Hij / zij kijkt met jou naar: 

  • Minimaregelingen
  • Toeslagen
  • Zorgverzekering
  • Energieleverancier
  • Aangifte Inkomstenbelasting

Waarom maakt Domesta zich druk om mijn portemonnee?

Natuurlijk willen we graag dat je de huur betaalt. Wij willen ook dat er daarna geld overblijft voor de dingen die het leven mooi maken. Dat maakt wonen in onze dorpen en wijken een stuk fijner.

Ervaring

Mariëlle is één van de vele huurders die al gebruik heeft gemaakt van De VoorzieningenWijzer en vertelt in het filmpje hieronder over haar ervaring.