Terug naar nieuwsoverzicht

Cijfers om blij van te worden

31 juli 2018

Cijfers om blij van te worden

Samen met de mensen van De VoorzieningenWijzer hielpen we 360 huurders in de eerste helft van dit jaar om € 539 per jaar te besparen! In totaal gaat het dan om € 195.000. En daar zijn we heel erg blij om. Maar nog lang niet alle huurders maakten een afspraak met de experts van De VoorzieningenWijzer. Jij ook niet? Wacht niet langer en grijp deze kans. 

Waarom zou je een afspraak maken? 

Elke maand betaal je veel geld aan alle vaste lasten. En dat is niet alleen de huur van je Domesta huis, maar ook energie, belastingen, abonnementen en contributies. Als je daarop bespaart, hou je dus iedere maand wat geld over om andere dingen mee te doen. Ook blijkt dat veel huurders niet altijd alle toeslagen e.d. gebruiken waar ze recht op hebben. Dus wie weet laat je daar wel geld liggen. 

Hoe werkt het?

De expert van De VoorzieningenWijzer laat zien hoe je kunt besparen en waar je recht op hebt. Met hun kennis is alles snel berekend en geregeld. Hij/zij kijkt met jou naar:

  • zorgverzekering
  • energieleverancier
  • minimaregelingen
  • toeslagen
  • aangifte inkomstenbelasting

Wil je een afspraak? Het kost je helemaal niets (hooguit een bakkie koffie)!

Ben je huurder van Domesta en benieuwd wat jij kunt besparen? Neem dan contact met ons op via (0591) 57 01 00. Een e-mail sturen kan ook: info@domesta.nl. We kijken dan wanneer er iemand van De VoorzieningenWijzer bij jou langs kan komen. Maak je liever zelf meteen een afspraak met de mensen van De VoorzieningenWijzer? Dat kan ook:

Ook tijdens de vakantieperiode kun je hen gewoon bellen of mailen.

Bekijk hier de uitkomsten van het eerste halfjaar van 2018.