Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus

6 april 2020

laatste wijziging 06-04-20

Ook als Domesta nemen we maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen en vertalen die naar onze eigen situatie.

 • Ons kantoor is voorlopig gesloten. Natuurlijk kunt u ons wel bellen, whatsappen of mailen. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Klik hier om naar de contactpagina te gaan. 
   
 • De in gang gezette verhuizingen en klussen in huis, maken we af. We gaan geen nieuwe huizen verhuren of klussen in huis opstarten. 
   
 • Alleen de noodzakelijke spoedreparaties gaan door.  Voordat we komen voor een spoedreparatie stellen we je wel een paar vragen:   
  Heb je gezondheidsklachten?
  Daaronder verstaan we verkoudheidsklachten (niezen, loopneus, keelpijn, hoesten), ademhalingsproblemen, verhoging of koorts.
  Of ben je de afgelopen 2 weken in contact geweest met iemand die met corona besmet is/was? 
  Als 1 of beide vragen met ja zijn beantwoord, kunnen we extra voorzorgsmaatregelen nemen. 

We rekenen op je medewerking en je begrip! 

Heb je door de coronacrisis een plotselinge terugval in je inkomen en daardoor mogelijk problemen met het betalen van je huur? Aarzel niet en neem contact op met ons huurteam. Dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing. Huurteam: (0591) 650 240, huurteam@domesta.nl

Coronavirus