Terug naar nieuwsoverzicht

"Daor is Domesta nog niet klaor met!"

22 oktober 2015

Geslaagde bewonersbijeenkomst wonen & scootmobielen

Domesta denkt na over hoe zij in de toekomst om moet gaan met het stallen en opladen van scootmobielen in haar wooncomplexen. Daarvoor gaan wij in gesprek met bewoners, gemeenten en zorginstellingen.

Dinsdag 7 juli organiseerde Domesta een bewonersbijeenkomst over wonen & scootmobielen in Wijkcentrum De Cluft in Angelslo. Elf bewoners uit Emmen, Coevorden en Hoogeveen waren aanwezig om mee te denken en advies te geven aan Domesta over toekomstige keuzes. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gingen we met elkaar in gesprek. Allerlei vraagstukken en dilemma’s kwamen naar voren, bijvoorbeeld wat te doen als er onvoldoende veilige stallingsruimte is en de brandveiligheid in het geding is. De gesprekken leverden nuttige informatie op die we gebruiken bij het maken van keuzes. Duidelijk werd wel dat het niet eenvoudig is om het iedereen naar de zin te maken en dat er vaak sprake zal zijn van maatwerk. Een van de bewoners vatte de bijeenkomst mooi samen met de woorden: Daor is Domesta nog niet klaor met!

Wij bedanken de bewoners hartelijk voor hun bijdrage. In het najaar probeert Domesta meer duidelijkheid te hebben over het toekomstige beleid. Daarna zal gekeken worden wat dit betekent voor de verschillende wooncomplexen.

Wilt u ook uw mening kwijt over scootmobielen of wilt u eens over een ander onderwerp met ons meedenken, stuur dan een mail , of bel ons

"Daor is Domesta nog niet klaor met!"