Terug naar nieuwsoverzicht

De tuintopper van juni

18 juni 2015

In de mooiste maanden van het jaar zetten wij een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin bij uw huis zorgt immers voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. Op domesta.nl vindt u de belangrijkste spelregels over de tuin bij uw huis.

Dit keer gaat de Tuintopper naar de heer Potters wonend aan de Melde in Klazienaveen.

Al bijna 25 jaar geniet hij samen met zijn vrouw van de woning en de tuin aan de Melde. Meneer Potters heeft in zijn achtertuin een zelf gebouwde volière. Eén van zijn hobby’s is namelijk vogels. Maar daarnaast is hij ook een echte tuinliefhebber. "Ik heb groene vingers en houd van veel groen in de tuin," aldus meneer Potters.
Een klimophaag van ruim 75 meter lang houdt hij zelf bij. Ook heeft hij van een aantal boompjes in de tuin een kunstwerk gemaakt. Wat dacht u van een buxusboom in de vorm van een eekhoorn?

Meneer Potters: "Je moet je tuin goed onderhouden, al is het elke week maar een beetje. Op den duur heb je er minder werk van en geniet je er meer van. Een rommeltje in de tuin vind ik maar niks."

Meneer Potters is blij verrast dat hij uitgeroepen is tot de Tuintopper van deze maand. De wisseltrofee, een VVV-irischeque en een tuinonderhoudspakket - beschikbaar gesteld door www.borstelshop.nl - is in goede ontvangst genomen. “We krijgen wel eens complimentjes over onze tuin, maar dit is ook een mooi gebaar,” aldus meneer Potters.

Meneer Potters, u bent een echte Tuintopper!

Kent u ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00. 

De tuintopper van juni