Terug naar nieuwsoverzicht

De tuintoppers van mei

20 mei 2015

In de mooiste maanden van het jaar zetten wij een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin bij uw huis zorgt immers voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. 

De tuintopper gaat deze maand naar familie Hofman aan de Hyacinthstraat in Coevorden. Meneer en mevrouw Hofman wonen al bijna 50 jaar in Tuindorp. Ondanks dat ze beiden behoorlijk ziek zijn, zijn ze erg positief en ziet hun tuin er perfect uit. Meneer Hofman doet al het tuinieren nog zelf en krijgt af en toe hulp van zijn kleinzoon van 13 om het tussen- en achterpad ook netjes te houden. Zij zijn erg trots op de hulp van hun kleinzoon.

“In huis wil je het toch ook schoon en netjes hebben, dus waarom rondom de woning niet?” zo zegt mevrouw Hofman. En hier horen ook de achter- en tussenpaden gewoon bij, volgens mevrouw Hofman. Meneer en mevrouw Hofman wisten wel van het bestaan van de Tuintopper, maar hadden nooit verwacht deze prijs zelf te zullen ontvangen. En dan ook een tuinonderhoudspakket van www.borstelshop.nl erbij. Dat komt goed van pas!

Kent u ook een huurder die een Tuintopper nominatie verdient?

Tip onze wijkconciërges gerust! Dit kan door een mail te sturen of door te bellen naar (0591) 57 01 00.

De tuintoppers van mei