Terug naar nieuwsoverzicht

Een super strakke tuin aan De Grutto

23 augustus 2016

Een super strakke tuin aan De Grutto

In de maanden april tot en met september zetten we een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin maakt je buurt immers een stukje mooier. Op domesta.nl vind je de belangrijkste spelregels over de tuin bij je huis.

Onze tuintopper van augustus woont in Hoogeveen aan De Grutto: mevrouw Lubbers-Janssen. Een aantal bewoners uit de straat wezen Luuk Veenman, wijkconciërge bij Domesta, op de tuin van mevrouw Lubbers. Zij vinden dat ze de Tuintopper echt verdient!

Luuk nam een kijkje en was het helemaal eens met de bewoners uit de straat. De tuin van mevrouw Lubbers ligt er super strak bij, zowel voor als achter het huis. Zelfs in de brandgang en op de stoep voor het huis verwijdert mevrouw Lubbers het onkruid. Ze deed dit altijd samen met haar man, maar na het overlijden van haar man vier jaar geleden onderhoudt ze alles alleen.

Luuk overhandigde de wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinonderhoudspakket. Dit pakket – bestaande uit een setje slakkenborstels, een bezem en een onkruidborstel – is beschikbaar gesteld door www.borstelshop.nl.

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.