Terug naar nieuwsoverzicht

Een welverdiende tuintopper!

27 september 2017

Mooie tradities zijn er om te koesteren! Daarom zetten we ook dit jaar in de maanden april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin zorgt voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. Op deze site vind je de belangrijkste spelregels over de tuin bij je huis. 

Onze wijkconciërge Jans Spiegelaar is dit keer op bezoek geweest bij de zeer gastvrije familie Ahmad B. Mahaini. Deze familie woont nog maar twee jaar in Nederland en sinds anderhalf jaar in een huurhuis van Domesta aan de Laan van het Kinholt in Emmen.

Meneer Ahmad B. Mahaini komt uit Syrië en zijn vrouw uit Rusland. “Alle eer voor de mooie tuin komt mijn vrouw toe” aldus meneer. Toen het gezin in dit huis kwam wonen was de tuin behoorlijk verwilderd. Daar zie je nu niets meer van terug! De tuin was Jans deze zomer al opgevallen. Nu bloeien de bloemen natuurlijk nauwelijks meer, maar desondanks ziet het er nog keurig uit. Zelfs het buurtje houdt mevrouw netjes.
Familie Ahmad B. Mahaini ontving daarom de welverdiende wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit handige pakket is beschikbaar gesteld door Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.

Een welverdiende tuintopper!