Terug naar nieuwsoverzicht

Elke dag 45 monteurs op pad om zonnepanelen te plaatsen

11 oktober 2017

De dag van de duurzaamheid is een mooi moment om stil te staan bij het gebruik van zonne-energie.

Maar liefst 45 monteurs zijn dagelijks voor de Domesta huurders op pad om hun huis (gratis) te voorzien van zonnepanelen. Elke dag komen er daardoor zo’n 22 Domesta-huizen met zonnepanelen bij. Deze huurders besparen gemiddeld meer dan €300,00 per jaar!

In totaal maken nu 2600 huurders gebruik van zonne-energie. Het grootste deel van die huizen is op verzoek van de bewoners zelf voorzien van zonnepanelen  Maar ook tijdens onderhoudswerkzaamheden zijn huurders overgestapt op zonne-energie.

Woon je in een flat of appartementengebouw? Op veel van deze daken liggen inmiddels zonnepanelen. De energie die hiermee wordt opgewekt gebruiken we om de kosten voor algemene voorzieningen, zoals de lift en de galerijverlichting te verlagen.
Maar hier stopt het niet! De komende tijd gaan we verder onderzoeken of we ook de huurders van huizen met een dak dat niet geschikt is voor zonne-energie toch kunnen laten profiteren van de zon. De zonnepanelen kunnen dan ergens bij hen in de buurt op een dak liggen.

Kortom, Domesta zet volop in op zonne-energie. Het is duurzaam én zorgt voor het verlagen van de kosten van het wonen.

Ruimte om te leven dus. Met Domesta

Klik hier om zelf zonnepanelen aan te vragen. 

Elke dag 45 monteurs op pad om zonnepanelen te plaatsen