Terug naar nieuwsoverzicht

Elke week in de tuin aan de slag... en dat zie je!

28 augustus 2018

Elke week in de tuin aan de slag... en dat zie je!

Net als vorige jaren zetten we ook dit jaar in de maanden april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin zorgt voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. 

Onze Tuintoppers van augustus zijn meneer en mevrouw Felz uit Coevorden. Ze wonen aan de Lesturgeonstraat. De familie Schoemaker tipte ons over deze Tuintoppers.

De tuin ziet er altijd keurig uit! ‘Elke week komt het tuingereedschap uit de schuur en gaan ze met z’n tweeën aan de slag. Gewoon mooi om te zien.’ vertelt mevrouw Schoemaker met stralende ogen. Meneer en mevrouw Felz vinden het eigenlijk heel normaal. Ze zorgen voor hun huurhuis alsof die van henzelf is. En dat de tuin zo netjes is, geeft een goed gevoel. Zo zijn ze opgevoed: binnen en buiten moet het netjes zijn. ‘En als je er elke week wat aandacht aan besteedt, is het een kleine moeite’, aldus de familie Felz.

De dochter van de familie Schoemaker komt graag bij de familie Felz en mocht de Tuintopper uitreiken. Zij staat daarom samen met hen op de foto. De familie Felz ontving de wisseltrofee en een VVV-bon.

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.