Terug naar nieuwsoverzicht

Geen eekhoorns, maar koi karpers in de tuin

29 mei 2018

Geen eekhoorns, maar koi karpers in de tuin

Deze maand wonen de Tuintoppers in Oosterhesselen. Aan de Geubel woont de familie Keen en zij hebben werkelijk een prachtige tuin! Ze wonen er al zo lang als het huis er staat, sinds 1992. Ze vinden het er heerlijk wonen: lekker rustig en een fijne buurt. Ze kijken mooi uit over de straat. Daarom ligt de tuin ook goed in het zicht. Maar ook de achtertuin is een plaatje. Ze zitten er graag in de zomer.

Een onderhoudsarme tuin

Vorig jaar pakten ze de tuin aan. Ze wilden graag een onderhoudsarme tuin. Voor die tijd hadden ze eekhoorns in de achtertuin, in verschillende hokken die met een soort brug met elkaar verbonden waren. Nu zijn er geen eekhoorns meer, maar is er een vijvertje met koi karpers. De voortuin is onderhoudsarm gemaakt, maar dat zie je er niet aan af. Met worteldoek houden ze het onkruid tegen en met stenen maakten ze verhoogde plantenbakken. Vooral richting de zomer is het prachtig, als de tuin in bloei staat. Wat ons betreft is de verbouwing goed geslaagd, de tuin is een plaatje!

Gefeliciteerd!

Familie Keen, hartelijk gefeliciteerd met deze dubbel en dwars verdiende Tuintopper! Ze ontvingen de welverdiende wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit pakket – bestaande uit een bloempot, snoeischaar, voegenkrabber, zakje meststof, waardebon van € 5 voor een plant en flessenopener – is beschikbaar gesteld door Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.  

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.

Geen eekhoorns, maar koi karpers in de tuin