Terug naar nieuwsoverzicht

Hoe je met weinig iets heel moois kunt maken...

25 juli 2018

Hoe je met weinig iets heel moois kunt maken...

In de maanden april tot en met september zetten we een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin zorgt voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. 

De Tuintopper van juli is deze keer een jonge man, Wesley Hofma. Hij woont sinds eind 2015 aan de Schuttevaer in Hoogeveen. Toen Wesley hier kwam wonen, kreeg hij een behoorlijk verwaarloosde tuin met een hoop grote bomen en onkruid. Hij wist zich er eigenlijk geen raad mee. Met hulp van Tonnies werk en leerbedrijf en Domesta zijn de grote bomen gerooid en is er een schutting geplaatst.

Wesley kreeg dus een ‘zwarte’ tuin met een schutting eromheen. Hij regelde vervolgens zelf via Facebook en Marktplaats tegels, opsluitbanden en graszoden en ging keihard aan de slag. Alle materialen kreeg hij gratis. En in 3 weken tijd maakte hij er een prachtige tuin van. Je kunt dus met weinig iets heel moois maken. Het bewijs is de tuin van Wesley. De Tuintopper heeft hij dan ook meer dan verdiend.

Wesley ontving de wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit pakket is beschikbaar gesteld door Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.  

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.