Terug naar nieuwsoverzicht

Huurders van Domesta profiteren nu ook van zonne-energie

17 februari 2016

Huurders van Domesta profiteren nu ook van zonne-energie

Huurders van Domesta profiteren vanaf nu ook van zonne-energie. Met acht verschillende pakketten is er voor elke huishoudsituatie een passende oplossing. Geïnteresseerde huurders kunnen de adrescheck invullen op domesta.nl/zonne-energie.

De pakketten bestaan uit zonnepanelen, zonneboiler, zonneboiler met wasmachineaansluiting of een combinatie daarvan. Gebruikers besparen afhankelijk van het gekozen pakket tussen de € 1,50 en € 36,- per maand, dat is na aftrek van de kleine maandelijkse vergoeding die gebruikers betalen.

De besparing van zonnepanelen wordt zichtbaar nadat het voorschot voor de energiekosten na de eindafrekening is aangepast. Domesta denkt graag mee met mensen die de vergoeding niet kunnen betalen totdat het energievoorschot is aangepast.

Bert Moormann, directeur Wonen bij Domesta: “Zonnepanelen passen goed bij ons doel om woonlasten zo laag mogelijk te houden. Betaalbaar wonen bereiken we niet alleen met een lage huur, maar ook de energiekosten te verlagen zorgen we voor ruimte om te leven.”

Niet alle huizen zijn geschikt voor zonne-energie. Voorlopig komen alleen eengezinswoningen met een geschikt dak in aanmerking. Via de adrescheck op domesta.nl/zonnepanelen zien huurders snel of hun huis geschikt is.

Domesta werkt bij het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers samen met installateurs Hemmes & Langeland en Hilgen & Bolk installatietechniek.

 

Om een vliegende start te maken verloot Domesta onder tien huurders een jaar lang gratis gebruik van zonne-energie. Huurders kunnen hun reden waarom ze zonnepanelen willen, mailen naar zonne-energie@domesta.nl. De winnaars worden na 1 april bekend gemaakt. (geen grap:))

Meer weten of direct aanmelden? 

Kijk dan op domesta.nl/zonne-energie

Huurders van Domesta profiteren nu ook van zonne-energie Carl Weelink van Domesta en installateurs Hilgen & Bolk en Hemmes & Langeland tekenen raamovereenkomst.