Terug naar nieuwsoverzicht

Laat de zomer maar komen!

23 mei 2017

Laat de zomer maar komen!

Ieder jaar in de maanden april tot en met september zetten we een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin zorgt immers voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. 

Zelf ontworpen en aangelegde tuin

In de mooie maand mei reiken we de Tuintopper uit aan de familie Hoogeveen. Sinds 2015 wonen ze aan de Van Echtenlaan in Coevorden. Ze hebben hun tuin zelf ontworpen en aangelegd. Daar zijn ze erg trots op! Veel bloemetjes en de verlichte bestrating maken deze tuin een prettige plek om te vertoeven. Ook van de buren krijgen ze complimenten.

Inspiratiebron

‘Mijn onlangs overleden moeder is onze inspiratiebron. Zij heeft me gezegd iets moois van het leven en ook de tuin te maken.’ aldus een stralende mevrouw Hoogeveen. ‘Heerlijk bezig zijn in onze tuin geeft mij rust. En omdat er ook een engelenbeeldje staat, heb ik het gevoel dat mijn ma er nog altijd is en met ons meegeniet van deze fijne tuin.’ Meneer Hoogeveen voegt eraan toe: ‘Laat de zomer maar komen! Kunnen we weer heerlijk tot in de avonduren in onze tuin zitten!’

Wisseltrofee

De familie Hoogeveen ontving de welverdiende wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit pakket – bestaande uit een rieten mand met daarin een zak potgrond, een tuinhark, een tuinschep, een zakje plantenbemesting en een paar tuinhandschoenen – is beschikbaar gesteld door Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.  

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.