Terug naar nieuwsoverzicht

Om door een ringetje te halen...

6 juli 2018

Om door een ringetje te halen...

Net als vorige jaren zetten we ook dit jaar in de maanden april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin zorgt immers voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. 

Onze wijkconciërge Jans Spiegelaar ging dit keer op zoek naar een tuintopper in de Rolderbrink in Emmen. Samen met het wijkteam, Sedna, de gemeente en natuurlijk de bewoners zijn we namelijk vier zaterdagen aan de slag om deze buurt weer netjes te maken.

Jans hoefde niet lang te zoeken. De tuin van mevrouw Boxem is namelijk om door een ringetje te halen. Zij is 84 jaar maar zorgt er zelf voor dat haar voor- én achtertuin er piekfijn uitzien. Er zit zelfs geen onkruidje tussen de tegels.

Ondanks dat wij haar tuin prachtig vinden, is ze zelf nog steeds niet helemaal tevreden. Ze stelt dus behoorlijk hoge eisen aan zichzelf. Maar ze vindt het wel ontzettend leuk dat zij is uitgeroepen tot de tuintopper van juni!

Mevrouw Boxem ontving de wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit pakket is beschikbaar gesteld door Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.  

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.