Terug naar nieuwsoverzicht

Onze Tuintopper geniet van haar tuin!

13 september 2016

Onze Tuintopper geniet van haar tuin!

Ieder jaar zetten we in de maanden april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin maakt je buurt immers een stukje mooier. Op domesta.nl vind je de belangrijkste spelregels over de tuin bij je huis.

De Tuintopper van september is mevrouw Steffens-Mohlman uit Nieuw-Schoonebeek! Op een mooie, zonnige middag kwam wijkconsulent Saphira haar tegen. Ze was toevallig bezig in haar tuin. Beetje schoffelen, onkruid wieden. Saphira maakte een praatje met haar.

Mevrouw Steffens vertelde dat ze al iets meer dan 20 jaren geniet van haar tuin. Elke week is ze heerlijk bezig in de tuin. Haar zoon maait het gras, maar de rest houdt ze zelf bij. Ze vindt de bloemen in haar tuin erg mooi, vooral de begonia's.

Dat ze nu de Tuintopper is geworden, vindt ze prachtig. "Een mooi verjaardagscadeau!", aldus mevrouw Steffens. Want deze maand wordt ze namelijk 87 jaar!

Mevrouw Steffens, proficiat. U bent een echte Tuintopper!

Saphira overhandigde de oorkonde en een VVV-bon. Het tuinonderhoudspakket krijgt ze binnenkort. Dit pakket – bestaande uit een setje slakkenborstels, een bezem en een onkruidborstel – is beschikbaar gesteld door www.borstelshop.nl.