Terug naar nieuwsoverzicht

Onze eerste Tuintopper van dit jaar

24 april 2018

Onze eerste Tuintopper van dit jaar

Het tuinseizoen is weer begonnen! Net als vorige jaren zetten we ook dit jaar in de maanden april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin zorgt voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. De belangrijkste spelregels over de tuin bij je huis vind je hier.

De eerste Tuintopper van 2018 is mevrouw Meyer uit Hoogeveen. Ze woont al vanaf 1975 in hetzelfde huis aan De Grasmus. Zodra het weer het toelaat, vind je haar in de tuin. Dit doet ze alleen, want haar dochter en schoonzoon wonen niet in de buurt. Zowel de voor- als achtertuin zien er prachtig uit! Het geheim van mevrouw Meyer om alles zo netjes te houden: als je iedere dag even 10 minuten aandacht besteedt aan de tuin, dan is het prima bij te houden. Een waardevolle tip!

Mevrouw Meyer, hartelijk gefeliciteerd met deze dubbel en dwars verdiende Tuintopper! Ze ontving de welverdiende wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit pakket – bestaande uit een bloempot, snoeischaar, voegenkrabber, zakje meststof, waardebon van € 5 voor een plant en flessenopener – is beschikbaar gesteld door Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.  

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.