Terug naar nieuwsoverzicht

Onze laatste Tuintopper van 2018

28 september 2018

Onze laatste Tuintopper van 2018

Net als vorige jaren zetten we ook dit jaar in de maanden april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin zorgt voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. 

Mevrouw Ten Caat uit Elim is onze laatste Tuintopper van dit jaar. Ze is 80 jaar en woont al ruim 40 jaar in Elim, maar vanaf begin dit jaar in de Wiekswal. Helaas maakte mevrouw Ten Caat meteen iets heel verdrietigs mee in de Wiekswal. Haar man overleed toen ze er nog maar even woonden.

Dit maakte wel dat ze extra blij is dat ze nu in de Wiekswal woont. Daar is altijd wel iemand met wie ze even een praatje kan maken. Tegen huismeester Henk vertelde ze een keertje dat ze zich wel eens wat verveelt. Daarom helpt ze de huismeester soms met wat klusjes, waaronder de tuin bij de Wiekswal.

En die tuin ziet er dus echt prachtig uit. Daarom is mevrouw Ten Caat voor ons een terechte Tuintopper! Ze kreeg de oorkonde en een VVV-bon en was hier heel blij mee.