Terug naar nieuwsoverzicht

Start verhuur Boslaan 18-20 in Emmen

8 mei 2018

Hoe maak je van dit huis samen met je nieuwe buren een thuis? Die vraag stellen wij aan alle potentiële huurders van de 29 appartementen en de 18 studio’s aan de Boslaan 18-20 in Emmen.

Die vraag is tekenend voor het doel dat we met deze locatie voor ogen hebben: Deze plek moet een fijn thuis worden voor iedereen, waar buren een goede buur voor elkaar zijn. Domesta zoekt huurders die elkaar – waar nodig - helpen. Van een fietsband plakken en een formuliertje invullen tot een buurtbarbecue organiseren en zorgen dat de gangen netjes blijven. Of simpelweg iets gezelligs ondernemen samen.

Iedereen

Oftewel, een plek waar iedereen zich thuis voelt. Of je nou al jaren een inwoner van Emmen bent, hier net als statushouder een plekje hebt gevonden of tijdelijk een woning nodig hebt. Al met alle hebben de nieuwe bewoners sowieso één kenmerk gemeen: ze willen er samen iets van maken.

Samen inkleuren

De huurders gaan samen kleur geven aan hun woonomgeving. Zo is er bewust gekozen om het gebouw nog geen naam te geven, die mogen de nieuwe bewoners samen bedenken. Zo kunnen ze ook nadenken over de inrichting van de tuin en allerlei andere zaken, maar vooral hoe ze als huurders samen willen leven.

Inschrijven

Meestal staat bij verhuur van woningen de inschrijftijd van de huurder voorop, maar deze keer niet. De motivatie van de huurder is voor Domesta leidend. Waarom wil de huurder hier graag wonen en hoe gaat hij of zij hier samen met de buren een thuis van maken? Domesta zoekt dus enthousiastelingen die het belang van de buurt voorop hebben staan.

Verhuur

De inschrijving voor de woningen is gestart. Op 6 juni is er van 16.00 - 20.00 uur een kijkmoment. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 17 juni inschrijven. In september kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen in de 29 appartementen en 18 studio’s. Meer informatie over wonen aan de Boslaan 18-20 en hoe geïnteresseerden zich kunnen motiveren en inschrijven staat op de projectpagina.

Start verhuur Boslaan 18-20 in Emmen