Terug naar nieuwsoverzicht

Tachtig jaar, en nog altijd groene vingers

19 april 2017

Tachtig jaar, en nog altijd groene vingers

Mooie tradities zijn er om te koesteren! Daarom zetten we ook dit jaar in de maanden april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin zorgt voor plezier; een slecht onderhouden tuin voor overlast en ergernis. De belangrijkste spelregels over de tuin bij je huis lees je hier.

Tuintopper van april

De eerste Tuintopper van 2017 is mevrouw Vos, tachtig jaar en ze woont al 34 jaar aan de Pasteurhof in Hoogeveen. Alles in de tuin en in huis doet ze nog zelf. Maar werken is haar dan ook niet vreemd: van jongs af aan steekt mevrouw de handen uit de mouwen.

Haar tuin ziet er werkelijk prachtig uit: een mooie waterpartij, strak gemaaid gras en diverse planten en struiken. ‘Ik geniet van het leven. Als het maar een beetje mooi weer is, leef ik buiten’, vertelt ze. En niets is haar te gek: ze gaat zelfs nog alleen met de auto op vakantie naar Portugal.

Dat verdient een cadeautje!

Wijkconciërge Luuk Veenman overhandigde mevrouw Vos de welverdiende wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit pakket – bestaande uit een rieten mand met daarin een zak potgrond, een tuinhark, een tuinschep, een zakje plantenbemesting en een paar tuinhandschoenen – is beschikbaar gesteld door Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.  

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.