Terug naar nieuwsoverzicht

Verder als Bomesta

1 april 2019

De afgelopen jaren werkten we hard aan het energiezuiniger maken van onze huizen. Inmiddels is de gemiddelde energie-index 1,3. Dat betekent dat het gemiddelde energielabel van onze huizen nu B is. We hadden gepland om dat in 2020 te bereiken. We lopen dus flink voor op de planning.

En als je ergens trots op bent, dan mag de hele wereld het weten. Daarom veranderen we onze naam in BOMESTA! Zo’n verandering is veel werk en het duurt nog wat langer voordat we alles klaar hebben om de verandering door te voeren, maar we wilden het nu wel alvast met jullie delen.

Waarom vinden we energiezuinige huizen zo belangrijk? Bewoners hebben direct voordeel van het energiezuinig maken van hun huis, daarom. We verzuinigen namelijk zonder de huur te verhogen. Dus iedere euro die je in de maand bespaart, geeft je ook écht meer ruimte om te leven. En dit alles is ook nog eens heel goed voor het milieu!

 

Bovenstaande nieuws brachten we vrijdag 29 maart naar buiten. Vandaag - 1 april - moeten we toegeven dat het een grap was. :-)
We zijn nog steeds trots op onze B, maar veranderen onze naam zeker niet. 
Groeten van de Domesta-medewerkers

Verder als Bomesta