Terug naar nieuwsoverzicht

Wat een PortiekKanjer!

26 oktober 2018

Van april t/m september reiken we de Tuintoppers uit. Dit zijn huurders die veel aandacht besteden aan hun tuin. Maar… niet iedereen heeft een tuin. Daarom zetten we vanaf nu ook huurders zonder een tuin in het zonnetje! Het gaat dan om huurders die het rond hun huis schoon en netjes houden.

Onze allereerste PortiekKanjer is mevrouw Meijer uit Emmen. Huismeester Frank ging bij haar langs om haar te vertellen hoe blij we zijn dat ze alles altijd zo netjes houdt rond haar huis. Mevrouw Meijer woont al 16 jaar in haar huis in Bargeres. Ze was blij verrast dat zij de PortiekKanjer is en schreef dit berichtje:

‘Ik woon al 16 jaar met veel plezier in mijn huis in Bargeres. Het is een heerlijk huis, met genoeg ruimte voor mijn hobby’s. Al jaren veeg ik buiten de portiek. Natuurlijk doe ik dit om het netjes te houden. Maar later kreeg het vegen ook nog een andere reden. 2 jaar geleden had ik voor het eerst een overstroming. En helaas was het een paar maanden geleden weer zover. Omdat het groen rondom het huis moeilijk bij te houden is, ben ik maar gaan vegen.

Over m’n huis heb ik verder helemaal geen zorgen. Ook ben ik heel blij met de hulp van Domesta. Huismeester Frank probeert mij op allerlei gebieden te helpen. Ik hoop dan ook nog een aantal jaren hier te mogen wonen.’

Mevrouw Meijer kreeg een mooie bos bloemen, oorkonde en VVV-cadeaukaart.  

Ken je ook een huurder die zijn/haar portiek of galerij netjes houdt?
Laat het ons weten! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.

Wat een PortiekKanjer!