Terug naar nieuwsoverzicht

Weer een terechte tuintopper

21 juli 2016

Weer een terechte tuintopper

Ook dit jaar zetten we in de mooiste maanden van het jaar een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Een mooie tuin maakt je buurt immers een stukje mooier. Op domesta.nl vind je de belangrijkste spelregels over de tuin bij je huis.

Onze tuintopper van deze maand is mevrouw Klok-Mepschen. Ze woont aan de Cotoneaster in Coevorden. Haar buurvrouw (mevrouw Jonkers) vindt de tuin van mevrouw Klok zo mooi, dat ze haar heeft voorgedragen als tuintopper.

De tuin van mevrouw Klok ziet er prachtig uit! Met hulp van anderen veranderde ze haar tuin zodat ze deze zelf kan blijven onderhouden. Door lichamelijke klachten lukte dit niet meer goed met de ‘oude’ tuin. Mevrouw Klok is heel blij dat haar buurvrouw ervoor zorgde dat ze de tuintopper van juli werd. Niet alleen voor haarzelf, maar juist ook voor iedereen die haar hielp om de tuin aan te passen. Daar is ze erg dankbaar voor.

Mevrouw Jonkers overhandigde de wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinonderhoudspakket. Dit pakket - bestaande uit een setje slakkenborstels, een bezem en een onkruidborstel – is beschikbaar gesteld door www.borstelshop.nl. Mevrouw Klok bedankte haar buurvrouw met een dikke knuffel!

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?

Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.