Terug naar nieuwsoverzicht

Word jij het gezicht van Domesta?

7 september 2018

Word jij het gezicht van Domesta?

Gezocht: dikke, dunne, lange, korte, jonge, oude, vrijgezelle of getrouwde mensen met een bijzonder verhaal! Ben je huurder van Domesta en vind je het leuk om op de foto te komen? Lees dan verder…

We maken een nieuwe fotoserie

De foto’s gebruiken we voor onze brochures, website, Facebook en alle andere dingen waarvoor we foto’s nodig hebben. Iris Sijbom is fotograaf en maakt voor ons de foto’s. Natuurlijk maakt ze geen statige portretten. Nee, je komt ‘gewoon’ in beeld met de dingen die je leuk vindt om te doen. Denk aan de onderwerpen verhuizen, tuinieren, bouwen, verbouwen, spelen, knutselen, koken, familie…

Meld je uiterlijk 14 september aan

Lijkt het je leuk om (alleen of samen) ‘het gezicht van Domesta’ te zijn? Meld je dan uiterlijk vrijdag 14 september aan. Dit kan door een mail te sturen naar communicatie@domesta.nl.

Wat mail je naar ons?

  • Je stelt je kort voor (naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en wat je nog maar meer wilt vertellen).
  • Vertel iets bijzonders over jezelf als je denkt aan een van de genoemde onderwerpen.
  • En stuur een fotootje mee.

Het kost je maximaal 2 uur

In de week van 17 september bekijken we alle aanmeldingen en maken een keuze. We zoeken ongeveer 10 mensen. Kiezen we jou uit? Dan bellen of mailen we om een afspraak te maken. Alles bij elkaar duurt het maken van de foto’s maximaal 2 uur. Ook als we jou niet uitkiezen, laten we dit weten.

Je krijgt een mooie foto als aandenken

We vinden het echt super als je meedoet. Als dank krijg je een mooie afdruk van een foto van jezelf. En… je bent een van de gezichten van Domesta. Hoe leuk is dat!