Besparen met De VoorzieningenWijzer

Besparen met De VoorzieningenWijzer

Zorgverzekering, energiekosten, wel of geen toeslagen... Best lastige dingen. Dat ze geld kosten, is zeker. Maar vaak betaal je te veel. Of blijkt dat je tóch wel die ene toeslag kunt krijgen. Daarom werken we samen met De VoorzieningenWijzer. 

Met De VoorzieningenWijzer laten we zien hoe je kunt besparen en waar je recht op hebt. En dat doen we gewoon bij je thuis. Gemiddeld besparen huurders € 500 per jaar na het bezoekje van De VoorzieningenWijzer. Dat is toch echt de moeite waard! 

Ook voor jou! Mail of bel ons voor een afspraak

We bieden De VoorzieningenWijzer aan alle huurders aan. Denk je dat je veel aan De VoorzieningenWijzer kunt hebben? Mail of bel ons dan: bespaarcoach@domesta.nl of (0591) 57 01 00. We kijken dan wanneer er iemand bij jou langs kan komen. 

Hoe werkt het?

Een afspraak kost je hooguit een kop koffie voor de persoon die bij je op bezoek komt. Hij / zij kijkt met jou naar: 

  • Minimaregelingen
  • Toeslagen
  • Zorgverzekering
  • Energieleverancier
  • Aangifte Inkomstenbelasting

Waarom maakt Domesta zich druk om mijn portemonnee?

Natuurlijk willen we graag dat je de huur betaalt. Wij willen ook dat er daarna geld overblijft voor de dingen die het leven mooi maken. Dat maakt wonen in onze dorpen en wijken een stuk fijner.

Ervaring

Mariëlle is één van de vele huurders die De VoorzieningenWijzer al gebruikte. Ze vertelt in het filmpje hieronder hoe dit ging.