Terug naar vacatures: Werken bij Domesta

Adviseur Onderhoud en Kwaliteit

Adviseur Onderhoud en Kwaliteit

Ontwikkelingen signaleren en vertalen naar een goed advies. Analyseren, verbeteren, adviseren, netwerken, kansen benutten, vakgebied vastgoed, wetten en regels uitpluizen. Zo maar wat woorden die passen bij deze functie. En dit allemaal bij een ondernemende, maatschappelijk gedreven organisatie die ervoor zorgt dat mensen een dak boven hun hoofd hebben. Krijg je een lach op je gezicht? Dan zoeken we jou misschien wel! Hou je ervan in een gespreid bedje te komen? Stop dan maar met lezen, want dan is deze functie niets voor jou!  

Wat ga je doen?

Je houdt voor ons in de gaten welke wetten, regels of ontwikkelingen eraan komen binnen het vakgebied vastgoed en wat dit voor ons betekent. Zo weten we vooraf waarmee we rekening moeten houden en waar onze kansen liggen. Dit alles vertaal je naar (verbeter)voorstellen, procedures of beleid.

Maar dat niet alleen. Je kijkt ook hoe onze processen bij onderhoudsprojecten beter kunnen en neemt je collega’s hierin mee. Je weet dus hoe je een boodschap kunt overbrengen. Ook als dit betekent dat je voor de groep uitlegt hoe het zit. Of dat je aanschuift bij overleggen.

Je maakt een jaarprogramma waarin staat met welke processen je aan de slag gaat. Denk daarbij aan thema’s als de Wet Kwaliteitsborging, de Omgevingswet en de NTA8800. Maar ook Arbowetgeving, ketenaansprakelijkheid op de bouw en de Flora- en Faunawet komen voorbij. Natuurlijk doe je dit niet in je eentje. Je gebruikt je (nieuwe) netwerken of koepelorganisaties om de informatie te krijgen die je nodig hebt.

Gaat dit over jou? Lees dan hier de volledige vacaturetekst.

Reageer vóór 14 juni!

Goed om te weten

Aantal uur
36 uur
Contactpersoon
Wim Idema
Contact e-mail
Telefoonnummer
Salaris en andere voorwaarden
€ 3.680 tot € 4.971, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding en veel meer